Zuidrand van Antwerpen organiseert fotowedstrijd

Toerisme Zuidrand

Toerisme Zuidrand organiseert deze herfst een fotowedstrijd. Wie het mooie landschap ten zuiden van Antwerpen het best in beeld kan brengen, wint mooie prijzen.

De Zuidrand omvat de gemeenten Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich en Lint. We schreven al eerder over dit veelzijdige landschap met zijn toffe fietswegen en rustige wandelpaden. De fotowedstrijd loopt tot 15 november. De foto moet genomen worden in de Zuidrand en gekoppeld zijn aan een van deze thema’s: verrassend groen, buitengewoon verleden of heerlijk streeklekkers. “We gaan op zoek naar de mooiste beelden van de streek. Op zich geen moeilijke opdracht want in de Zuidrand zijn tal van mooie parken, kastelen en forten te vinden. We zijn dan ook erg benieuwd naar de creativiteit van de deelnemers”, zegt coördinator Marjan Nauwelaert.

Meeste likes

Elke deelnemer kan maximum 5 beelden insturen naar info@toerismezuidrand.be met vermelding van naam, voornaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, locatie en beschrijving van de foto.

De jury selecteert tien beelden die op de Facebookpagina van Zuidrand worden gepost. Wie op 5 december de meeste likes heeft, wint. De eerste prijs is een etentje ter waarde van 200 euro in een klassezaak. De tweede prijs is een overnachting in een B&B of hotel in de streek en de derde prijs is een mand vol streekproducten.

Reden voor de populariteitswedstrijd is de werking van Toerisme Zuidrand bekender te maken.

(maf/foto grf)